ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €60

Τρόποι Πληρωμής

Οι δυνατότητες πληρωμής που υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα morfes-art.com είναι οι εξής:

  • Αντικαταβολή μετρητοίς με την παράδοση της παραγγελίας
  • Παραλαβή από το κατάστημα
  • Τραπεζική Κατάθεση σε λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ) IBAN GR 03 0110 6520 0000 6527 4973 182 (ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ).
Είναι απαραίτητο με την κατάθεση σας να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο σας. Για την άμεση προώθηση της παραγγελίας σας ενημερώστε μας στο 210-2846511 ή στείλτε μας στο e-mail info@morfes-art.com.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ – ΑΛΛΑΓΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε κάποιο προϊόν εντός 15 ημερών απο την ημερομηνία που σας παραδόθηκε βάση αποδείξεως της εταιρείας courier. Αν παρέλθει ο χρόνος αυτός το Kαλλιτεχνικό Eργαστήρίο Μορφές (K.E.M.) δύναται να μην αποδεκτεί την επιστρφή του προϊόντος.
Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην καάσταση που παρελήφθει, χωρίς φθορές στη συσευασία του, μαζί με τα έγγραφα που το συνοδεόυν (π.χ. ΔΑΤ, απόδειξη λιανικής κ.λ.π.) και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
Εαν δε πληρεί τις παραπάνω προυποθέσεις θα επιστρέφεται στον πελάτη με δική του χρέωση. Το νέο προϊόν που θα μας υποδείξετε για την αλλαγή θα σας αποσταλλεί με δωρεάν μεταφορικά για μία μόνο φορά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν για κάποιο λόγο και με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Κ.Ε.Μ. πουλήθηκε ελλατωματικό προϊόν ή απο λάθος στη λήψη παραγγελίας ή κατεστραμένο κατα τη μεταφορά κ.λ.π., αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη αντικατάστασης του.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τα προϊόντα του Κ.Ε.Μ. είναι ΟΛΑ χειροποίητα και μοναδικά. Ως εκ τούτου υπάρχει πιθανότητα κάποιο προϊόν που θα διαλέξετε να έχει ήδη πουληθεί. Αφού σας ενημερώσουμε για αυτό, μπορούμε κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας να κατασκευάσουμε κάποιο άλλο, όχι πιστό αντίγραφο, αλλά στο ίδιο ύφος γιατί στο χειροποίητο, ποτέ ένα έργο δεν μπορεί να είναι ίδιο με ένα άλλο.

Κάθε κομμάτι φέρει την υπογραφή του δημιουργού του. Προσπαθήσαμε οι εικόνες που θα δείτε να ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν καλύτερα στην πραγματικότητα. Η περιγραφή περιέχει τις ακριβείς διαστάσεις τα υλικά, την τιμή κ.τ.λ.
Ως διαστάσεις εκλαμβάνονται οι μεγαλύτερες πλευρές των κοσμημάτων. Όπου αναγράφεται ανοιγόμενη γάμπα ενοείται οτι συμπεριλαμβάνει 1-2 μεγαλύτερα ή μικρότερα νούμερα.

Αν θελήσετε κάποια αλλαγή όπως π.χ. στο κορδόνι, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-2846511.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα άριστης ποιότητας, δηλαδή, όπου αναγράφεται «ασήμι» είναι ασήμι 9.25, όπου αναγράφεται «ξύλο» είναι αποκλειστικά φυσικό ξύλο (όχι υποκοστάστατα τύπου κόντρα πλακέ). Το δέρμα είναι πάντα 100% φυσικό δέρμα (όχι δερματίνη) και όπου αναγράφεται «ζωγραφική» είναι πάντα ζωγραφισμένο στο χέρι και όχι στάμπα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Τα κοσμήματα έρχονται σε σας σε συσκευασία δώρου. Το κουτάκι είναι οικολογικό ζωγραφισμένο στο χέρι και το τσαντάκι υφασμάτινο ραμμένο και ζωγραφισμένο στο χέρι.