ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €60

Όροι και προϋποθέσεις

Η παρούσα σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά πωλήσεις προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας morfes-art.com του Kαλλιτεχνικού Eργαστηρίου Μορφές (K.E.M.), το οποίο εδρεύει στην Βασιλείου Δεληγιάννη 15, 144 52 Μεταμόρφωση, Αθήνα, Ελλάδα.

Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν την σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από το Κ.Ε.Μ. εγγράφως. Ο χρήστης που θα κάνει χρήση των υπηρεσιών του καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται τους όρους που διατυπώνονται εδώ.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οι παραγγελίες θα λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου με τη συμπλήρωση και αποστολή της φόρμας παραγγελίας και αφού γίνουν αποδεκτές απο το Κ.Ε.Μ., θα λαμβάνετε την επιβεβαίωση καταχώρησης με e-mail. Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε καλώντας μας στο 210-2846511.

Πριν την αποστολή πρέπει να ξέρετε ότι:

  • Οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές με το νόμιμο Φ.Π.Α.
  • Οι προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Το Κ.Ε.Μ. καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα του με προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και σχολίων.

Δεν δεσμεύται και δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα που πιθανώς να υπάρξουν στον ιστότοπο και αν διαπιστώσετε κάποιο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσατε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-2846511 ή με e-mail στο info@morfes-art.com.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΙΚΑΙΔΟΣΙΑ

Η παρούσα σύμβαση θα διέπεται απο το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα με το ηλεκτρονικό εμπόριο τις πωλήσεις απο απόσταση και την προστασία των καταναλωτών.

AΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το Κ.Ε.Μ. αναγνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων και των ηλεκτρονικών συναλλαγών , χαρακτιρίζει και διασφαλίζει ως απόρρητες όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Δηλώνει ρητά και με σαφήνεια οτι δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε χρήση των προσωπικών δεδομένων σας, δε θα αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, ανταλάσει κ.λ.π. σε οποιαδήποτε τρίτο. Μετά απο αίτηση σας τα προσωπικά σας στοιχεία διαγράφονται οριστικά.

AΚΡΥΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσης της καλώντας μας στο τηλέφωνο 210-2846511 ή στο e-mail info@morfes-art.com.
Ανάλογα με το στάδιο της εξέλιξης της παραγγελίας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) ή με τα ΕΛ.ΤΑ. για να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα της περιοχής σας.
Ο χρόνος παράδοσης είναι εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, στα ήδη υπάρχοντα προΙόντα, αν υπάρξει παραγγελία και επειδή πρόκειται για χειροποίητα αντικείμενα δεν δεσμευόμαστε για τον χρόνο παράδοσης. Το Κ.Ε.Μ. δε φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις στην παράδοση που οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος αποστολής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των €40. Για αγορές μικρότερες των €40 το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

  • Για αποστολές εντός Ελλάδος, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα €4.
  • Για το κόστος αποστολής σε χώρες του εξωτερικού θα ενημερώνεστε μέσω e-mail.